Wie ben ik

Ik ben mijn loopbaan begonnen als advocaat en ik heb daarna leidinggegeven bij een bank.
Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ontdekte ik niet alleen dat organisaties grote behoefte hebben aan een nieuwe vorm van leiderschap, maar ook dat leidinggevenden zelf hun rol graag anders willen invullen.

De oplossing zit niet in méér managen, ontdekte ik, maar in het durven varen op je persoonlijke unieke set aan talenten.
Dat levert inspirerend leiderschap op én betere resultaten voor het team en de gehele organisatie.

Het ontdekken, vergroten en strategisch inzetten van de talenten die iemand van nature heeft en goed kan inzetten voor leiderschap is mijn expertise.

“Wanneer je je focust op je zwakke plekken, of andere leiders kopieert, word je geen betere leider. Wil je krachtig leiding geven, ga dan op zoek naar wat jou uniek maakt, en ontwikkel je daarin. Dat is niet alleen de efficiëntste en effectiefste inzet van je energie… maar ook de leukste!”

Ontdek jouw domein in leiderschap

Er zijn vier domeinen in leiderschap. Als jij weet wat jouw domein is, dan kan je stevig je rol pakken. Download nu de gratis vierdelige video serie en ontdek waarin jij je onderscheidt als leider. Reacties: "Wat een opluchting dat ik niet overal goed in hoef te zijn", "Na het bekijken van deze serie vallen veel puzzelstukjes op zijn plaats", "Ik weet nu welke rol ik aan de MT tafel moet pakken."

Charlotte van Asseldonk, oprichter

Leiderschap betekent voor mij: met tegenwind toch dingen voor elkaar krijgen. Door nieuwe perspectieven te creëren en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag.
Dat geeft je een gevoel van autonomie. Want jij hebt de regie.

Ik heb zelf altijd mijn eigen keuzen gemaakt in mijn carrière.
Ik ben uit meerdere gouden kooien gestapt, waar mijn omgeving vaak niks van begreep.
Altijd vanuit het vertrouwen in mijzelf en vanuit mijn ambitie om te excelleren, door mijn talenten goed in te zetten.

Door mijn jarenlange ervaringen als advocaat, als leidinggevende bij een bank en als ondernemer, ken ik het klappen van de zweep als geen ander. Dat maakt mijn manier van werken praktisch en resultaatgericht.

Door mijn relevante werkervaring en mijn zeer persoonlijke aanpak, doorzie ik snel wat nodig is om jou als leidinggevende in staat te stellen je maximale potentieel naar boven te halen, waardoor je impact vergroot en je je doelstellingen eenvoudig realiseert.
Dat is mijn talent.

Door de site optimaal te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten