Ervaringen

 • Het is een grote spiegel met veel impact.

  Ik ben enorm gegroeid als leider. De samenwerking met Charlotte was intensief en diepgaand. Het is een spiegel geweest met veel impact op mijn leiderschap en persoonlijke leven. Ik leerde om mijn focus te verleggen, ik bekijk situaties en dynamieken anders en snap nu wat er echt aan de hand is, waardoor ik er meer grip op heb en betere resultaten. Charlotte maakte tussen de sessies altijd tijd vrij om te sparren over vraagstukken uit mijn praktijk, waardoor ik veranderingen ook echt doorvoerde. Ik waardeer het met een 10.

  Marijke Doppenberg, Verbeeten Instituut
 • Confronterend en verdiepend.

  Werken met Charlotte betekent dat je geen algemene, klassikale theorieën krijgt waar je voor je zelf moet uitzoeken wat je ermee kan. Ze werkt zeer persoonlijk, verdiepend en ze is heel duidelijk. Dit was soms best confronterend, maar ook verhelderend, alsof je de structurele pijnpunten opruimt die je belemmeren. Ik heb meerdere keren met Charlotte gewerkt, stappen gezet in mijn carrière, waardoor ik ben gegroeid als leider en veel meer impact heb. Dit krijg ik ook terug van mijn collega’s. Het geeft mij rust, vertrouwen en nog meer plezier.

  Zwannette Snelling Berg, Rabobank
 • Ik gun dit iedere leider. Ik geef een dikke 10

  Ik ben gegroeid als persoon en als leider in het jaartraject met Charlotte. Ik heb inzicht gekregen in mijn talenten en vooral in onbewust belemmerende gedachten en 'overleefgedrag'. Charlotte stelt kritische vragen, houdt de spiegel voor en daagt je echt uit het geleerde toe te passen. Daardoor deed ik het ook. Het heeft een duurzame verandering gebracht waardoor in nu veel meer rust ervaar en grip heb op situaties. Ik heb het vertrouwen in mijn intuïtie hervonden. Charlotte gaat de diepte in. Als je dat aandurft, wordt je er echt beter van. Ik gun dit iedere leider. Ik geef een dikke 10.

  Agnes Keursten, Verbeeten Instituut
 • Krachtig leiderschap vanuit mijn talenten en intuïtie

  Ik ben gegroeid als leider en ben de krachtige directeur die ik wilde worden. Vanuit mijn talenten en intuïtie. Ik kan goed mijn positie pakken, bepaal duidelijk richting en mensen volgen mij makkelijker. Dat geeft veel vertrouwen. Het is super om met Charlotte te sparren, over persoonlijke zaken en organisatievraagstukken en tot oplossingen te komen die echt goed werken. Dat gaat verder dan coaching. Zij is praktisch en direct. Ik raad iedere leider aan om met Charlotte te werken. Een dikke 9!

  Esther Leenhouts, WelZijn Krimpenerwaard
 • Ik waardeer het met een 10.

  Ik werkte hard en operationeel waardoor ik niet goed zichtbaar was. Ik wilde meer impact hebben. Ik weet nu exact wat mijn talenten zijn en hoe ik dat goed inzet als leider. Ik maak daarin bewuste keuzen en mijn waarde wordt gezien en erkend. Dat geeft vertrouwen. Ik waardeer het met een 10.

  Christine Oegema, Rabobank
 • Door dit programma heb ik mijzelf ontdekt!

  Ik dacht dat ik als leider iemand moest zijn die ik niet ben, doordat ik mij vergeleek met andere leidinggevenden. Ik heb mijzelf ontdekt en mijn manier van leiding geven. Ik maak keuzen die bij mij passen waardoor ik veel meer bereik. Het geeft mij rust en vertrouwen en goede resultaten. Ik waardeer het programma met een 10.

  Marius van der Plas, BENU apotheken
 • Ik heb echt stappen gezet.

  Ik ervaar meer rust en vertrouw op mijn eigen kompas waardoor ik duidelijke keuzen maak en ik echt het verschil maak. Ik kwam niet weg met een mooi verhaal, het is geen hoog-over gepraat, ik werd continu uitgedaagd om het toe te passen waardoor ik echt stappen heb gezet. Ik waardeer het met een 9.

  Simone Herremans, Rabobank
 • Ik heb meer grip op situaties gekregen!

  Ik leerde geen standaard vaardigheden, het was meer een zoektocht naar mezelf. Ik heb mezelf echt leren kennen waardoor ik een enorme groei als leider heb gemaakt, meer grip op allerlei situaties heb gekregen en stevig leiding geef. Ik geef het programma een 10.

  Michiel Bloemendal, Rabobank
 • Ik geef het een 9!

  Ik leerde vooral dat ik mijn team alleen beter kan maken als ik mijzelf verder ontwikkel als leider. Het ging dus niet over: “Hoe run ik de afdeling”. Maar het ging over “hoe run ik mezelf binnen de afdeling zodat ik de afdeling beter maak”. Het heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht waardoor mijn werk mij minder energie kost en ik zaken makkelijker voor elkaar krijg. Ik geef het een 9.

  Marcel de Groote, Westfalen
 • Het ging over mij, mijn talenten en mijn leiderschap.

  Ik heb vol vertrouwen de regie gepakt in mijn leiderschap en in mijn carrière. Het ging niet over trucjes, het ging over mij, mijn talenten en mijn leiderschap. Mijn ontwikkeling door dit programma heeft mijn leven veranderd. Het is de enige opleiding die echt impact heeft gehad. Ik waardeer het programma dan ook met een 10.

  Lisa Burggraaf, Rabobank
 • De ontwikkeling die ik in dit programma heb gemaakt is duurzaam, zowel als leider als persoonlijk.

  Ik was op zoek naar een opleiding waarbij ik mijn leiderschap kon ontwikkelen zodat ik meer rust zou ervaren en meer impact zou hebben. Het moest wel duurzaam zijn dus niet een simpele training. De ontwikkeling die ik in dit programma heb gemaakt is duurzaam, zowel als leider als persoonlijk.

  Leontien Koebrugge, FBD
 • Dit gaat veel verder dan simpele tools.

  Charlotte leerde mij op een vernieuwende en authentieke manier leiding te geven. Dat gaat veel verder dan simpele tools. De stappen die ik heb gezet en de energie en de rust die ik heb gekregen, zijn super. Dat merkt ook de organisatie waardoor we een hoger niveau van IT hebben bereikt. Ik waardeer het met een 9.

  Ivo Muller, TMC
 • Ik ben enorm gegroeid in mijn leiderschap.

  Je leert echt wie je bent als leider. En ook heb ik geleerd te kijken naar wat het team nodig heeft en welke andere leiderschapsstijl dan nodig is, zodat ik daarin flexibel ben en effectiever leiding geef. Ik ben daardoor enorm gegroeid in mijn leiderschap en ik heb veel meer rust, energie en voldoening in mijn werk. Ik waardeer dit programma met een 8,5

  Henrike Kroese, Rabobank
 • Ik krijg zaken makkelijker voor elkaar.

  Ik heb ontdekt wat mijn talenten zijn en hoe ik die inzet in mijn leiderschap waardoor ik meer invloed heb. En ook hoe ik lastige situaties aan kan pakken. Ik heb daardoor meer zelfvertrouwen en rust. En ik krijg zaken veel makkelijker voor elkaar. Ik geef dit programma een 9.

  Lieke van Gog, Kempenhaege
 • Het traject heeft mij veel meer gebracht dan verwacht.

  De pragmatische, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak van Charlotte heeft mij goed geholpen waardoor ik mijn doelen heb gehaald en veel meer invloed heb in leidinggeven. Ik waardeer het programma met een 10.

  Romy Delhij, Rabobank
 • Ik leerde dat ik al een leider ben en hoe ik kan excelleren.

  Ik verwachtte dat ik zou leren welke kennis en vaardigheden ik nodig heb om goed leiding te geven. Maar ik leerde juist het omgekeerde. Charlotte leerde mij dat ik al een leider ben en hoe ik daarin kan excelleren zodat ik meer invloed heb. Vanuit mijn talenten. Dat gaf mij vertrouwen en rust in de dagelijkse praktijk waardoor mijn impact groter is.

  Petra Kamsma, Waterschap Aa en Maas
 • Meer doelen bereikt dan verwacht.

  Ik wilde mij ontwikkelen in mijn leiderschap omdat ik iedere dag gesloopt thuis kwam omdat ik veel hooi op mijn vork had. Ik weet nu wat voor leider ik ben, waar mijn kracht zit en waar ik invloed heb. Ik heb meer doelen bereikt dan ik vooraf had verwacht, onder andere een mooie vervolgstap in mijn carrière. Ik waardeer het met een 9.

  Ted Vonk, Rabobank
 • Iedere leidinggevende moet dit doen.

  Charlotte heeft duidelijk ervaring als manager waardoor ze makkelijk de verbinding maakt naar de praktijk. Ze stelt kritische vragen en ze houdt de spiegel voor. Ik adviseer iedere leidinggevende om dit te doen. Het helpt je als leider sterk in je schoenen te staan.

  Bendert Post, Iton
 • Het werkplezier van iedereen verhoogt.

  Ik ervaar meer rust in mijn werk en neem meer afstand, waardoor ik effectiever ben en meer invloed heb. Ik focus meer op de talenten van mijn team, wat enorm positief werkt en het werkplezier van iedereen verhoogt.

  Annemarie Bouma, Rabobank
 • Direct praktisch inzetbaar.

  Wat mij vooral aanspreekt is de praktische inzetbaarheid en de persoonlijke coaching. Het is geweldig om direct te ervaren dat je effectiever bent als je het geleerde de volgende dag in de praktijk brengt.

  Pim de Joode, Ox partners
 • Ik bereik gemakkelijk mijn doel.

  Ik heb geleerd hoe ik mijn gedrag en communicatie kan veranderen om mijn invloed te vergroten. Ik kan mijn talenten inzetten waardoor mijn onderscheidend vermogen groter is en ik gemakkelijker mijn doel bereik. Ik heb daardoor meer zelfvertrouwen en rust.

  Ghislaine Schreinemachers, Rabobank
 • Meer rust en strategie in mijn leiderschap.

  Charlotte weet inhoudelijk echt waar ze het over heeft, omdat ze zelf leiding heeft gegeven. Ik heb meer rust in mijn leiderschap en handel meer op strategisch niveau, in plaats van taakgericht. Je ontwikkelt je echt! Ik waardeer dit programma met een 9.

  Lloyd Hopper, Veeam
 • Effectiever en besluitvaardiger

  Ik heb mijn impact vergroot door te vertrouwen op mijn kracht en mijn valkuilen te managen. Ik waardeer dit programma met een hele dikke 9!

  Jon Jager, Iton
 • Ik heb meer positieve invloed.

  Ik heb mijn talenten ontdekt en mijn leiderschap en communicatie sterk ontwikkeld. Ik heb daadoor meer positieve invloed. Charlotte houdt een spiegel voor en leert vaardigheden waardoor ik effectiever ben als leider.

  Arthur Dumont, Iton
 • Je komt er gegarandeerd sterker uit.

  Charlotte kan goed luisteren en stelt vervolgens de juiste vragen en geeft concrete tips, waarmee je verder komt. Ik kan iedereen aanraden een programma bij Charlotte te volgen. Je komt er gegarandeerd beter en sterker uit!

  Peter Bakker, BNG
 • Ik heb meer invloed.

  Ik heb me echt ontwikkeld in mijn leiderschap en ben gegroeid in mijn rol. Daardoor heb ik meer invloed en functioneert mijn MT team ook beter.

  Floor de Groof, Rabobank

Klanten

Infradax
VRF Advocaten
Provincie Zuid Holland
Transdev
Plus Supermarkt
ARBO centrum
Alfa Accountants en Adviseurs
Mprise Agriware
Gemeente Oss
Combilo International BV

Door de site optimaal te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten